WoolderTref Speciaal! Mandala maken! Kleuren deel 4

Wanneer:
20 februari 2020 @ 14:30 – 17:00
2020-02-20T14:30:00+01:00
2020-02-20T17:00:00+01:00
Waar:
WoolderTref
Steenmeijerstraat 14
7555 NB Hengelo
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Ger Jansen en Willemina Bakkenes

Willemina Bakkenes geeft  weer een workshop. Dit keer het vervolg van het onderwerp “kleuren en hun betekenis” (toelichting zie onderaan). Het belooft weer een creatieve middag te worden. Voor materiaal wordt gezorgd.
Deelname is gratis. Vanaf 14:30 inloop en de workshop start om 14:45 uur
Neem gerust een introducé mee.

Er valt over kleur veel te vertellen. Newton heeft het kleurenspectrum uitgevogeld en ingedeeld. Nog steeds wordt dit op basisscholen geleerd: de regenboog.
De regenboog is geweldig inspirerend voor alle volkeren en alle mensen om over te denken en om mee te werken.
Eigenlijk kun je niet van één kleur apart spreken want samen horen ze bij elkaar. Groen is alleen maar groen omdat er ook rood is, enz.
We gaan deze keer uitleggen wat complementaire kleuren  zijn, en wat ze doen. Daarna gaan we een abstracte compositie maken met een zichzelf oversnijdende lijn en kleuren dan een contrastcompositie. Contrast is de complementaire kleuren tegenover elkaar. De volgende keer gaan we spreken we over de specifieke werking van kleur. met bijpassende opdracht.

Tot ziens.

We organiseren op donderdagen een WoolderTref Speciaal! Op deze middagen besteden we aandacht aan één bepaald thema. Heb je een idee voor een thema? Wil je iets komen vertellen over je hobby?Laat het ons weten! e-mail wooldertref@logical.nl.

Hits: 55

Leave a Reply

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.