Sportvereniging H.G.V.

Welkom bij sportvereniging H.G.V.

H.G.V. is een brede en laagdrempelige vereniging, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten of bewegen. De lessen worden gegeven op locaties over heel Hengelo en worden verzorgd door opgeleide trainers.

Sportvereninging H.G.V. is na de zomervakantie twee nieuwe lessen begonnen in de Woolderes, om zo nog beter verspreid te zitten door Hengelo.

Eén van deze lessen is een Gymles voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar, op dinsdag van 18.30 – 19.00 uur in de gymzaal aan de Woolderesweg. Hier staat elke week een andere, uitdagende opstelling voor de kids klaar, waar ze spelenderwijs allerlei bewegingen aangeleerd krijgen. En zich even helemaal uit kunnen leven.

Ook zijn we begonnen met body workout voor volwassenen in deze zaal. Tijdens deze les op maandag van 20.00 – 21.00 uur wordt er op muziek gewerkt aan cardio en kracht, door afwisselende en leuke oefeningen. Deze les is geschikt voor elke sporter.

Iedereen is altijd van harte welkom om twee lessen gratis mee te doen.

Dit kan ook bij de lessen ouder- en kindgym, voor ouders met een kind van 1.5 tot 4 jaar oud. Deze lessen zijn op vrijdag van 8.45 – 9.30 uur en van 9.30 – 10:15 uur, ook in de gymzaal aan de Woolderesweg.

Meer informatie en het volledige lesrooster is altijd te vinden op onze website, www.hgvhengelo.nl.

Met vriendelijke groet,

Esther Broersma

 

 

Weergaven: 590