Emté

De supermarkt van Emté aan de Woolderesweg is voor veel mensen het middelpunt van de wijk. De dagelijkse boodschappen en even geld opnemen. Heel belangrijk is ook dat er bij de fietsenrekken een AED hangt ingeval iemand gereanimeerd moet worden.

Eind maart 2018 werd bekend dat ‘onze’ Emté toch zal worden omgebouwd tot een Jumbo filiaal! Eind mei 2019 sluit de Emté voor de ombouw naar Jumbo.

10-4-2019 publiceerde de gemeente Hengelo het volgende: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2019-77495.html Het betreft de aanpassing van de (naam)borden op de gevel.

Mededeling van Team Emté via Nextdoor op 6-3-2018:

Mooi om te zien dat de buurt zo betrokken is.

De verwachting is dat de kleinere winkels Coop worden en de grotere Jumbo. Dat wij tot de groep kleinere winkels behoren zal iedereen begrijpen. Wij gaan er dus vanuit dat we Coop worden. Voordat het zover is zijn we misschien wel 1,5 jaar verder. Er zal tzt een lijst gepubliceerd worden met de definitieve indeling.

Hierboven staat de vraag of de locatie blijft en daar gaan we wel vanuit. Wij laten jaarlijks goede groeicijfers zien. De opbrengsten stijgen en de kosten dalen. Alle reden dus om gewoon door te gaan aan de Woolderesweg.

100% zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar wij gaan er vanuit dat we met het volledige team overgaan naar COOP. Wij zien de toekomst positief tegemoet en we blijven elke dag ons best doen om het al onze klanten naar de zin te maken. En of dat in een groene(emte) of oranje-zwarte(coop) trui is, dat maakt ons niet zoveel uit. De overgang van Sanders naar EMTE is positief uitgevallen en wij gaan er vanuit dat de volgende overgang wederom een verbetering zal zijn.

Team EMTE Woolderes

Meer informatie over deze supermarkt op: https://www.emte.nl/winkelzoeker/winkel/hengelo-woolderesweg.htm 

Ook te vinden op Facebook pagina: https://www.facebook.com/emtewoolderes/

Hits: 155