Archief oude artikelen

Hier onder tref je oude artikelen van de voorpagina aan. Vanaf 24-3-2019. Laatste wijziging van deze pagina: 31-7-2019.

Een klein groepje badminton-liefhebbers badmintont op dinsdagavond tussen 19.45 en 21.00 uur in de sporthal aan de Woolderesweg 130. We hebben versterking nodig. Wie heeft belangstelling? Kom een keer kijken op dinsdagavond! Informatie bij Herman Aalderink, tel. 06 21500256; h-aalderink@home.nl

Op woensdag 3 juli konden we meepraten over de toekomst van de buitengebieden. Ook Woolde, waar de Woolderes onder valt, kwam aan bod. Een kort verslag volgt nog. Voor meer informatie, klik op deze link:

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo

24 april ‘s avonds… Stormschade Semmelweissstraat

Regelmatig wordt het grondwaterpeil in de wijk gemeten. Zo ook vandaag, 24 april. Een half jaar geleden werd 270 cm. gemeten en vandaag was dat 206 cm. Dat is laag voor de tijd van het jaar.

Activiteiten in Woolderes. Deze keer aandacht voor sport. TRIOS is een bekende naam in Hengelo. Wist je dat deze club ook in onze wijk actief is? Elke donderdagavond, vrijdagavond en zondagmorgen. Voor meer informatie, kijk hier: Trios Hengelo.  

Donderdag 28 maart: Liesbeth Hassink, directeur van Museum Bussemakerhuis, gaf een presentatie over LINNEN. Meer info over het museum:http://www.bussemakerhuis.nl/.

ATTENTIE-PUNT: AFVAL, HUISVUIL, (ONDERGRONDSE) CONTAINERS

Regelmatig wordt via de sociale media geklaagd over afval, puin, rommel in onze wijk. We houden onze wijk schoon door de regels te volgen. Wanneer je toch iets ziet wat niet hoort, zoals losse zakken naast de ondergrondse container of een storing meemaakt bij het gebruik van de milieupas?

Geef dit dan ook door aan Twente Milieu via deze link: https://www.twentemilieu.nl/afval/melding-maken.

Hits: 19