Volleybal Vereniging TKC Hengelo

Deze volleybal vereniging maakt gebruik van de sportzaal aan de Woolderesweg en van de sportzaal van het Twickelcollege.

TKC heeft ongeveer 60 leden en richt zich op de volwassen, recreatieve volleyballer, die er plezier aan beleeft om eens per week te trainen, maar die niet ieder weekend wedstrijden wil spelen.

Wij hebben diverse trainingsgroepen, zowel op de maandag- als op de dinsdagavond. Op de maandagavond trainen twee (gemengde) groepen, na elkaar, in gymzaal Woolder Es. De ene groep traint van 19.00 uur tot 20.30 uur en de andere groep van 20.30 tot 22.00 uur. In deze groepen ligt de nadruk op gezelligheid en is prestatie minder belangrijk.

Op de dinsdagavond trainen twee mix teams en een damesteam in sporthal Twickel. Deze 3 teams spelen in de regionale Nevobo-recreantencompetitie van de regio Oost. Daarnaast traint er op de dinsdag nog een aantal leden die geen competitie spelen.

Op deze avond wordt getraind van 20.00 uur tot 21.30 uur. In deze groepen ligt de nadruk wat meer op prestatie omdat er jaarlijks op ongeveer 10 avonden wedstrijden worden gespeeld.

Naast serieus trainen en de doordeweekse wedstrijden is gezelligheid een belangrijk aspect van onze vereniging. Zo kennen we bijvoorbeeld ons jaarlijkse nieuwjaarstoernooi en ook het eindeseizoens toernooi.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Vooral op de maandagavond in de groep van 20.30 kunnen wij nog nieuwe leden gebruiken. Maar ook voor de andere groepen kan nog worden aangemeld.

Geïnteresseerden kunnen twee keer gratis (op proef) mee trainen om de sfeer en het niveau te beoordelen alvorens zich aan te melden als lid.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een trainer (m/v) voor onze damesgroep. Een diploma is niet noodzakelijk, enthousiasme en het kunnen overbrengen van volleybal oefenstof is belangrijker.

Meer informatie over deze vereniging op: https://www.tkchengelo.nl/ 

Weergaven: 809