Woonzorgcentrum het Woolde

Woonzorgcentrum Het Woolde

FOTO’S NIEUWBOUW HIER: Fotopagina nieuwbouw Het Woolde

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u woonzorgcentrum Het Woolde. U woont er comfortabel, met zorg en andere diensten binnen handbereik.

In en om woonzorgcentrum Het Woolde
Woonzorgcentrum Het Woolde heeft een rijke historie in Hengelo. Van oudsher heeft het woonzorgcentrum warme banden met de protestants christelijke samenleving in Hengelo, maar Het Woolde staat natuurlijk open voor alle groeperingen. De huidige, goed onderhouden, accommodaties bieden woonruimte (één- en tweepersoonsappartementen) aan 175 bewoners. Binnen Het Woolde zijn twee kleine afdelingen voor dementerende bewoners. Deze bewoners krijgen de specifieke begeleiding en verzorging zodat ze niet hoeven te verhuizen. Daarnaast is er een kleine afdeling voor Verzorgd Wonen met behandeling, voorheen bekend als somatische verpleeghuiszorg. Bewoners hebben een eigen appartement.

30-3-2019: 

Op zaterdag 30 maart was er van 10.00 – 15 uur een groot feestelijke rommelmarkt met  fancy fair in Het Woolde.

Het is al gezellig en druk!

23-1-2019:  Publicatie gemeente Hengelo, aanvraag omgevingsvergunning gebouw 1. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2019-10665.html1

9 oktober 2018:  En intussen heeft Carintreggeland-TV ook een camera geplaatst. Op YouTube zijn hiervan  ook filmpjes te zien, zoals deze: https://www.youtube.com/watch?v=7GnCgsfwFEU Na de bouwvak is hard gewerkt om de vloer van de eerste verdieping stortklaar te maken. Op woensdag 12 september is deze vloer gestort en zijn een aantal bouwvakkers bezig met het verhogen van de steigers. En 10 dagen later staat het merendeel van de muren van deze verdieping er al. Op 19 oktober is de vloer van de 2e verdieping gestort.

7 Mei 2018: De eerste paal voor de nieuwbouw wordt de grond in geboord.

30 April 2018: Koningsdag, de kinderen van de Woolderschool helpen bij het aftrappen van de nieuwbouw.

12 Maart 2018 en dagen erna: Bomen en struiken op het bouwterrein worden gerooid voordat het broedseizoen begint.

Februari 2018: Het Woolde wordt drastisch verbouwd. De bouwaanvraag is gepubliceerd en naar verwachting zal voor de zomervakantie gestart worden met dit ingrijpende project. Wij houden u op de hoogte! Een animatiefilm van de nieuwste versie op: https://www.youtube.com/watch?v=Wvleem0GNW4 Meer informatie over Woonzorgcentrum Het Woolde vindt u via: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Locaties/Details/id/2-Het-Woolde

Het Woolde

 

Eerste versie nieuwbouw 2017.
Krantenartikel bij eerste ontwerp ovale gebouwen

Weergaven: 2834