Woolderschool

De Woolderschool is een basisschool met een kind- en oudervriendelijk klimaat. In onze school kan: ieder kind zich op zijn eigen tempo zonder onderbrekingen ontwikkelen, ieder kind onder toenemende verantwoordelijkheid zelfstandig werken, ieder kind krijgt een stevige basis voor het vervolgonderwijs.

http://www.woolderschool.nl/

-o-o-o-o-

KUNSTSCHOON. Dinsdag 9 juli 2019 hebben de leerlingen van groep 7 van de Woolderschool de monumenten en kunst in onze buurt schoongemaakt. Fijn dat dit weer gebeurd is!

-o-o-o-o-

Koningsspelen 2019 Woolderschool samen met woonzorgcentrum Het Woolde

Op vrijdag 12 april van ca. 09.00 – 12.00 uur. Voor de derde maal werden de Koningsspelen van de Woolderschool samen met woonzorgcentrum Het Woolde georganiseerd op het grasveld naast de sportzaal aan de Woolderesweg.

Dit vonden we op het internet: Magische Koningsmatch tussen verzorgingshuis Het Woolde en basisschool de Woolderschool

De nieuwsbrief van januari 2019, klik hier: Woolderschool Nieuwsbrief januari 2019

 WOOLDERSCHOOL: SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

Donderdag 13 en, indien nodig, vrijdag 14 december 2018 komen leerlingen van groep 7 en 8 van de Woolderschool bij u thuis langs om levensmiddelen in te zamelen voor mensen die het niet zo breed hebben. Voor het tweede jaar worden producten ingezameld door de enthousiaste kinderen.

De boodschappenlijst: Houdbare (gesteriliseerde) halfvolle melk, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, pasta, rijst en/of couscous, koffie en thee zijn van harte welkom. Zelf brengen van producten is ook mogelijk, naar de Woolderschool van maandag t/m vrijdag tijdens schooluren. Bedankt alvast!

Woolderschool, Open Huis

Op donderdag 14 maart van 16.00 – 18.00 uur heeft deze school een Open Huisgehouden

Deze pagina is bijgewerkt op 19-7-2019.

Hits: 760

Leave a Reply

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.