IKC De Wooldermarke

IKC de Wooldermarke 

Wij zijn een nieuw Integraal Kind Centrum. In het schooljaar 2020-2021 hebben we de basis gelegd voor het nieuwe IKC. Vanaf schooljaar 2021-2022 werken we gezamenlijk aan de ontwikkeling van de school vanuit onze nieuw geformuleerde kijk op ons onderwijs.

Op IKC De Wooldermarke wordt een plezierige, veilige, uitdagende leergemeenschap vormgegeven. Samenwerkend leren is daarin een belangrijke vorm. Samen met u als ouder begeleiden we kinderen vanuit hun eigen nieuwsgierigheid om hun talenten te kunnen ontwikkelen.

Onze Visie
Het IKC is een stimulerende, kindgerichte omgeving, waar leerlingen vanuit hun behoeftes en interesses worden aangezet en uitgedaagd om (samen) te leren, waar leerlingen efficiënt worden voorbereid om constructief bij te dragen aan de samenleving en waar de opgebouwde kennis van de cultuur wordt overgedragen. We geven onderwijs waarin leerlingen leren zoveel mogelijk uit zichzelf te halen op cognitief en non-cognitief gebied.

Leerlingen krijgen inzicht in, krijgen invloed op en krijgen gevoel van verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces te geven. Hierdoor vergroten we de zelfredzaamheid van leerlingen, gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces, betrokkenheid bij hun eigen leerproces, gevoel van eigenwaarde en vertrouwen in zichzelf en hun bekwaamheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website: www.dewooldermarke.nl

-o-o-o-o-

KONINGSSPELEN 2023. Op vrijdag 21-04-2023 was het van 09.00 – 12.00 uur gezellig druk in/bij Huis Het Woolde. De kinderen van De Wooldermarke waren er te gast. Spelletjes doen, wat versnaperingen. Het weer zat gelukkig ook mee. De bewoners hebben zich ook uitstekend vermaakt. Dank aan de organisatie, welzijnscoaches, onderwijzend personeel en ouders voor hun medewerking!

-o-o-o-o-

 

 

 

-o-o-o-o-

Activiteiten buiten de school

Koningsspelen bij Carintreggeland Huis Het Woolde.

Koningsspelen bij Carintreggeland Huis Het Woolde.

Kinderen van groep 4 in de moestuin van Carintreggeland Huis Het Woolde.

-o-o-o-o-

De Wooldermarke is de naam van twee, naast elkaar gelegen, scholen geworden. Hier onder een aantal herinneringen.

KUNSTSCHOON. Dinsdag 9 juli 2019 hebben de leerlingen van groep 7 van de Woolderschool de monumenten en kunst in onze buurt schoongemaakt. Fijn dat dit weer gebeurd is!

-o-o-o-o-

Koningsspelen 2019 Woolderschool samen met woonzorgcentrum Het Woolde

Op vrijdag 12 april van ca. 09.00 – 12.00 uur. Voor de derde maal werden de Koningsspelen van de Woolderschool samen met woonzorgcentrum Het Woolde georganiseerd op het grasveld naast de sportzaal aan de Woolderesweg.

Dit vonden we op het internet: Magische Koningsmatch tussen verzorgingshuis Het Woolde en basisschool de Woolderschool

De nieuwsbrief van januari 2019, klik hier: Woolderschool Nieuwsbrief januari 2019

 WOOLDERSCHOOL: SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

Donderdag 13 en, indien nodig, vrijdag 14 december 2018 komen leerlingen van groep 7 en 8 van de Woolderschool bij u thuis langs om levensmiddelen in te zamelen voor mensen die het niet zo breed hebben. Voor het tweede jaar worden producten ingezameld door de enthousiaste kinderen.

De boodschappenlijst: Houdbare (gesteriliseerde) halfvolle melk, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, pasta, rijst en/of couscous, koffie en thee zijn van harte welkom. Zelf brengen van producten is ook mogelijk, naar de Woolderschool van maandag t/m vrijdag tijdens schooluren. Bedankt alvast!

Woolderschool, Open Huis

Op donderdag 14 maart van 16.00 – 18.00 uur heeft deze school een Open Huisgehouden

 

Deze pagina is bijgewerkt op 21-04-2323. FB

Weergaven: 1293

Leave a Reply

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.