Loopgroep Hengelo

 

Hallo,

Ik ben Nico en ik ben trainer van Loopgroep de Twentse Doorlopers. Wij zijn een recreatieve loopgroep die vooral door de natuur loopt. Sleutelwoorden zijn plezier en beleving. En na de duurloop geldt: ‘Left Nothing But Footprints and a Smile’.

Wij lopen door bossen en over de heide, langs beken, door weilanden, door de modder, in de regen en de zon. Wij lopen door. Onze loopgroep bestaat momenteel uit 10 enthousiaste lopers die elke dinsdag om 19.15 uur vanaf een locatie in en rondom Hengelo vertrekken. De duurlopen zijn altijd 10 km duren tot ongeveer 20.30 uur. In de zomermaanden lopen wij duurloopjes vanaf locaties net buiten Hengelo in een tempo van 7 minuten per km. In de wintermaanden vertrekken wij vanaf diverse locaties in Hengelo.
Er is weer plek voor enkele lopers die minimaal 10 km kunnen hardlopen.

Wil je een keer meelopen? Dat kan natuurlijk altijd en kost niets.
Vindt je het daarna leuk en wil je zo af en toe meelopen? Dat kan ook. De kosten bedragen 1,50 euro per duurloop en kunnen ter plekke worden voldaan.

Wil je lid worden, dan zijn de kosten 15 euro per kwartaal.
Lijkt het jou wat om eens mee te lopen, heb je vragen, bel mij gerust op nummer 06 1502 5418 het liefst na 18.00 uur. Je kunt ook e-mailen naar Hengeloloopgroep@gmail.com.

Wil je meer weten? Kijk op onze eigen website: Loopgroep Hengelo.

Met sportieve groet,

Nico Freriksen

 

 

 

Deze pagina is bijgewerkt op 23-05-2022. FB.

Weergaven: 567