Bewoners Woolderesweg

Deze pagina is niet bijgewerkt vanaf 3 juli 2018. Heb je meer informatie? mail het naar fred@bumann.nl.

Via Facebook kregen wij de volgende melding van een aantal buurtbewoners:

Als aanwonenden van de Woolderesweg tegenover het Seahorseterrein maken wij ons ernstig zorgen over de ontsluiting van het nieuwe woningbouwplan Woolderlanen, deze is gepland aan de Woolderesweg. Wij als omwonenden voorzien hier grote problemen met betrekking tot de verkeersveiligheid van de bewoners van de woonwijk Woolderes, maar ook vooral van alle schoolkinderen van de basisscholen de Woolderschool, de Kardinaal Alferink en het voorgezet onderwijs Twickelcollege. Daarnaast is deze weg de enige ontsluiting voor de gehele woonwijk Woolderes, meer verkeer op deze weg is zeker niet wenselijk. Tevens zijn er plannen dat er bomen worden gekapt, erg jammer van een mooie groene entree van de wijk. U kon tot 3 juli schriftelijk, mondeling of digitaal een zienswijze indienen bij de gemeente o.v.v. zaaknummer 2233404.
Hieronder volgt een link waarmee u makkelijk digitaal uw zorgen kunt delen (onderaan de pagina ziet u een gele button “voor burgers” digitaal formulier)
https://www.hengelo.nl/rozienswijze Voor meer informatie over het bestemmingsplan: https://www.hengelo.nl/Welkom-in-Hengelo/Projecten-en-Plannen/Ruimtelijke-Plannen/Bestemmingsplannen/Ontwerpbestemmingsplan/Seahorse.
Hartelijk dank, namens de buurtbewoners  van de Woolderesweg
(Contactpersonen: Simone Bos (Woolderesweg 98) en Yvet Koenders (Woolderesweg 96)
Intussen is ook een artikel hierover gepubliceerd in TC Tubantia.

Hits: 296