Muziek bij de Buren

Wanneer:
9 december 2018 @ 12:00 – 17:30
2018-12-09T12:00:00+01:00
2018-12-09T17:30:00+01:00
Waar:
Woolder Tref
Steenmeijerstraat 14
7555 NB Hengelo
Nederland
Kosten:
Vrijwillig
Contact:
Hrold Oddens

3 Sessies: 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

Optredende artiesten: Robin – piano, Dirk – gitaar en Jinke -zang

 

Wat is Muziek bij de Buren? Muziek bij de Buren is het jaarlijkse huiskamerfestival van Nederland, dit jaar in maar liefst 15 steden. In verschillende huiskamers verspreid over de stad kan je genieten van optredens van muzikale Hengeloërs en de gastvrijheid van stadsgenoten. De muzikanten geven in iedere huiskamer 3 optredens van maximaal 30 minuten.

Bij de ene huiskamer krijg je een kopje koffie met een plakje cake en bij de ander tref je misschien wel een heel buffet. Maar wat je zeker weet is dat elke huiskamer die je bezoekt een blijvende herinnering wordt; een herinnering aan een bijzonder optreden bij gastvrije stadsgenoten.

Waar en wanneer vindt het plaats? Op zondagmiddag 9 december 2018. We starten de dag om 12:00 met de opening op een nader te bepalen unieke locatie. Vervolgens kunnen bezoekers van 13:00 tot 17:30 uur de huiskameroptredens bezoeken verspreid over heel Hengelo. Afsluitend is er een toffe afsluiting in het Muziekcafé van Poppodium Metropool.

Zijn de optredens gratis te bezoeken? Ja, omdat de Hengelose gastvrijheid onbetaalbaar is. Dat betekent overigens niet dat Muziek bij de Buren niets kost. Daarom kunnen wij alle steun goed gebruiken. Via onze website kan je direct doneren en tijdens de optredens kun je een vrijwillige bijdrage doen in de daarvoor bestemde spaarpotten.

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage? De donaties die binnenkomen uit de spaarpotten gebruiken wij om de editie van 2019 mogelijk te maken.

Zijn er nog spelregels? Ja, tijdens Muziek bij de Buren maak je gebruik van de gastvrijheid van je stadsgenoten. Uitgangspunt hierbij is dat je je in het huis van een ander gedraagt zoals je wenst dat een ander zich bij jou gedraagt. Daarnaast is het voor de artiest en huiskamer prettig, en wel zo sociaal, als je op tijd bij een optreden aankomt en het gehele concert bijwoont.

Welke artiesten spelen op Muziek bij de Buren? In november maken we het programma bekend op deze website. Tijdens Muziek bij de Buren kun je luisteren naar allerlei muziekgenres; jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek, van rock tot dance. Allemaal gemaakt door Hengelose artiesten. Je kunt je via onze homepage ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zodra het programma bekend is krijg je van ons een e-mail.

Kan ik ook een Muziek bij de Buren editie in mijn eigen stad organiseren? Ja hoor, dat vinden wij leuk zelfs! Harold Oddens wil je er graag alles over vertellen. Je kunt hem bereiken via harold@muziekbijdeburen.nl.

Heb je nog vragen over Muziek bij de Buren? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of mail hengelo@muziekbijdeburen.nl te benaderen.

Tot 9 december!

Hits: 23

Leave a Reply

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.